Logo

Kalkunlabskovs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kalkunbryst i terninger
2 store hakkede løg
750 g skrællede kartofler i tern
2 laurbærblade
10 sorte peberkorn

Kom kødet i en stor gryde og hæld så meget koldt vand på, at det dækker. Kog op og skum af.
Tilsæt hakket løg, kartofler i tern, laurbærblade og peberkorn. (bind evt. krydderierne ind i et stk gaze)
Læg låg på og lad retten simre i ca. 20-25 min.
Drys med salt og peber og rør rundt i labskovsen, så kartoflerne koger lidt ud og jævner retten.
Kog et par min. mere og smag til.
Serveres med tilbehøret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.736 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her