Logo

Kalkunlår i flødemyntesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 udbenede kalkunlår ca. 800 g
smør til bruning
¼ l. hønsebouillon
3-4 spsk flødeost naturel
1 tsk tørret eller 2-3 tsk frisk hakket mynte
salt og peber
evt. et par dråber kulør

De udbenede kalkunlår holdes sammen med et par kødnåle eller snor, som to ruller.
Brun dem i smør i en lille stegegryde.
Kog hønsebouillon, fløde og ost og krydderier sammen til saucen,

hæld den ved kalkunlårene og lad dem stege sagte under låg i ½

time, efter de er brunet.
Tag kalkunlårene op og skær dem i tynde skiver.
Kog saucen igennem evt. med mere flødeost eller fløde og mynte.
Smag til og server saucen i en skål for sig selv.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.694 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her