2 kalkunlår á 500 g,
½ dl olie,
salt
peber,
1 kvist friskhk timian
2 fed hakket hvidløg
4 dl vand
2 dl rødvin
250 g markchampignoner
300 g små skalotteløg
½ tsk sukker
kulør og evt.jævning.
Lav et snit indvendig på kalkunlårene og fjern benet ved at skrabe og skære kødet af.
Hug benene igennem et par gange og læg dem i et ovnfad.
Gnid kødet ind- og udvendigt med olie, salt, peber, hvidløg og timian.
Luk dem sammen så skindsiden vender ud og læg dem i bradepanden.
Brun dem i ovnen ved 210°C. til de er gyldne.
Hæld vand og rødvin ved og lad dem stege i ca 45 min. ved 200°C.
Si skyen over i en gryde og jævn den let.
Tilsæt skivede svampe og små løg.
Lad saucen koge svagt i 10 min og smag den til.
Skær kødet i pæne stykker.