1 kalkunkølle
4 ansjosfileter
1 ½ dl tør hvidvin
salt, peber
Sauce:
1 dåse tunfisk naturel
150 g mayonnaise
ca. 1 dl sky fra køllen
peber
1 spsk kapers
2 tomater
Skær ansjosfileterne i mindre stykker og fordel dem i køllen, der hvor
lårbenet har sidet.
Snør køllen med bomuldssnor, gnid den med salt og peber og læg den i en lille bradepande.
Hæld hvidvin ved og læg alufolie over.
Sæt køllen i ovnen i ca. 1 ½ time ved 200ºC.
Tag kødet ud, pak det i folie og stil det køligt til næste dag. Gem skyen.
Sauce: Hæld væden fra og pisk tunfisken igennem med en el-pisker, så den findeles.
Pisk mayonnaise og 1 dl stegesky i.
Smag til med peber og måske lidt salt.
Tag snoren af kalkunkøllen og skær den i tynde skiver.
Anret dem på et fad og hæld saucen over.
Pynt med kapers og tomatbåde.