Logo

Kalkun/kylling gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300-500 g kalkun/kylling filet
3-5 porre
1 spsk tomatpuré
½ l. fløde 18%
1 hønsekødsbouillon terning
1 glas champignoner/friske
2 pk. frisk bånd pasta grøn og hvid
 
Skær kødet i terninger og brun det, tag det op igen og svits porre i ringe
sammen med champignon.
Kom fløde og tomatpuré i og bouillon terningen bringes i let kog.
Kom kødet i og kog ved svag varme i 15-20 min, smages til med salt.
Kog en stor gryde vand til pastaen, som kun skal koge ca. 3 minutter.
 

Tips: Bedst i en stegegryde eller wok.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.098 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her