600 g hakket oksekød
salt
peber
2 spsk smør
1 spsk olie
Sauce:
2 grofthakkede løg
2 fed hvidløg, knuste
3 spsk olivenolie
½ kg tomater ( evt fra dåse )
1 tsk timian
1 tsk rosmarin
1 dl hvid eller rødvin
salt
peber
2 spsk hakkede kapers
grønne og sorte oliven
Form kødet til bøffer og krydder dem med salt og peber.
Steg dem i smør på en pande. Hold dem varme.
Lad de grofthakkede løg snurre sig klare i en gryde.
Kom de knuste hvidløgsfed i sammen med flåede, grofthakkede tomater.
Krydder med salt, peber, timian og rosmarin.
Hæld vinen ved og lad saucen snurre uden låg i 15 - 20 min.
Smag den godt til.
Rør kapers og oliven i og smag til.
Anret bøfferne i den varme tomatsauce kom lidt finthakket kapers og lidt tomatsauce på hver bøf.
Løse ris eller kogt pasta serveres til.