Stærkt krydrede pølseskiver er glimrende fyld i en pizza. Du
må ikke spare på fyldet.
Til 1-2 pizzaer (4 personer) Tilberedningstid: ca. 10 min.
#
4-6 store tomater
1 rød og 1 grøn peberfrugt
1 stort løg
2-3 spsk olivenolie
200 g stærkt krydret italiensk pølse eller spegepølse
1 lille ds ansjosfileter
150 g mozzarella ost eller 4 dl mild, reven ost
8 fyldte oliven
oregano, basilikum og/eller timian, ca. ¼ tsk af hver
*
1. Skær tomaterne i skiver.
Rens peberfrugterne, fjern kernerne og skær frugten i fine
strimler.
Hak løget fint.
2. Svits løget i 1 spsk olie.
3. Fordel tomatskiver, løg, peber strimler, pølseskiver og
halve ansjosfileter på pizzabunden(e).
4. Skær osten i tynde skiver, der fordeles over hele
overfladen.
Drys skiver af oliven over og dryp hver pizza med 1 spsk
olie.
Drys med krydderier.