½ pakke bacon eller en tyk skive hvidløgsspegepølse max 1 cm.
1-2 løg
1 fed hvidløg
1 kvist frisk rosmarin
grønsager og mængde efter eget valg fx. gulerod, broccoli, peberfrugt,
squash, aubergine, ærter m.m.
1 spsk tomatpure
2-3 spsk rød pesto
oregano og evt. frisk basilikum
parmesan
salt og peber
250 g pasta
Kog pasta al dente efter anvisning i vand med salt.
Skyl med koldt vand for at hindre yderigere kogning.
Svits bacon/spegepølse-tern med hvidløg, rosmarin og løgtern.
Tilsæt grønsager.
Grove grønsager tilsættes først og steger ca. 5 min.
Tilsæt evt. lidt vand hvis det brænder tørt.
Lettere grønsager tilsættes.
Tomatpure og pesto tilsættes og det blandes godt.
Oregano, salt og peber tilsættes efter smag.
Pastaen vendes i og steger med et par minutter.
Evt. basilikum hakkes og vendes i.
Riv god parmesan over retten og server.
Tips: Kan spises som hovedret med godt brød til eller kold til frokost. Nem at have med i en boks i tasken. Tager ikke mere end et kvarter at lave.