Logo

Italiensk pastagratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 tsk smør eller olie
125 g hakket oksekød
½ hakket løg
150 g hakket tomater
1 ½ dl bouillon
½ tsk tørret basilikum
1 ½ dl kogt pasta
2 tsk reven ost

Svits kød og løg i smørren. Spæd med tomater og bouillon.
Tilsæt basilikum og lad det simre til en tyk sauce.
Smag til med salt og peber.
Læg kødsaucen i lag med pasta i et ovnfast fad.
Drys med ost og sæt i ovnen ca. 15 min. ved 200º.
Server med blandet salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.669 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her