Logo

Italiensk ovnstegt svinemørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 svinemørbrad (a ca. 350 g )
15 blade frisk salvie
3 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
3 dl æblecider
1 spsk koncentreret tomatpuré
brun saucejævner
 
Mos:
750 g skrællede kartofler
25 g reven parmesanost
1 dl sødmælk
400 g broccoli
 
Snit salvie, pil og hak hvidløg, bland med olie, salt og peber.
Gnid de afpudsede mørbrad med krydderolien.
Læg dem i en bradepande og brun under grill i ovnen på næstøverste rille ved 275ºC i ca. 10 min.
Rør cider, tomatpuré og 3 dl vand sammen og hæld det ved kødet, som
steger videre midt i ovnen ca. 30 min. ved 180ºC.
Tag ud og lad trække 20 min. tildækket med folie og et viskestykke.
Si skyen over i en gryde, bring i kog.
Jævn med saucejævner og smag til med salt og peber.
Kog kartoflerne uden salt i 20 min. under låg.
Hæld vandet over broccolien, delt i buketter.
Kog i 5 min. - tilsat lidt salt.
Pisk kartoflerne til mos.
Pisk ost og mælk i og smag til.
Server med skysauce og broccoli.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.235 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her