Logo

Italiensk oksegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g oksebov
1 ½ l vand
2 porrer
4 gulerødder
¼ selleri
100 g hvidkål
100 g pasta
       
Sæt kødet over i vandet og bring det langsomt i kog.
Skum suppen, tilsæt 2 tsk salt og lad det koge med låg til det er mørt i ca. 1 ½ - 2 timer.
Porrene renses og skæres i ringe, gulerødder og selleri skælles og skæres i tern samt hvidkålen snittes fint.
Kom porrer, gulerødder, selleri og pasta i suppen og lad det koge med i ca. 15 minutter.
Tag kødet op og skær det i terninger.
Kom kødet tilbage i suppen og varm det igennem.
Gryderetten serveres i dybe tallerkener og med grovboller.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.254 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her