225 g makaroni
2 porrer
1 pakke dybfrosne, grønne bønner
1 middel stort blomkål
smør eller margarine
salt og peber
1 ds flåede tomater
Tilbehør: franskbrød, reven parmesan
*
Bræk makaronien i småstykker, del porrerne i tykke skiver - tag så meget af det grønne med som muligt.
Del blomkålen i mindre buketter.
Smør en serveringsgryde godt og læg grønsagerne og makaroni lagvis i den.
Drys salt og peber mellem lagene.
Hæld væden fra tomaterne samt så meget vand ved, at det står ¾ op om grydens indhold.
Fordel lidt smør eller margarine på overfladen.
Læg låg over og bring det langsomt i kog.
Lad retten snurre 6-7 minutter under tætsluttende låg.
Læg tomaterne over, dæk med låg og lad det snurre videre i ca. 10 minutter.
Server retten i gryden.
Server franskbrød og reven parmesan til.