Vi har brugt peberfrugt i omeletten, men brug gerne andre grønsager
som fx squash, porrer, spidskål og/eller champignon.
2 personer. Er du alene så halver portionen.
Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 20 min.
#
1 dl ris
1 løg
1 fed hvidløg
15 g frisk ingefær
1 grøn peberfrugt
1 spsk olie
1 tsk karry
1 tsk groft salt
4-6 æg
1 dl mælk
Tilbehør:
rucola eller anden salat
brød
*
Kog risene efter pakkens anvisning.
Pil løg og hvidløg, og hak dem fint.
Skræl ingefærren og riv den fint.
Rens peberfrugten, og skær den i strimler.
Steg løg og hvidløg klare i olie, tilsæt peberfrugt og steg
det et par min.
Rør ingefær, karry og risene i.
Krydr med salt.
Pisk æggene sammen med mælk.
Hæld æggeblandingen på panden, og steg i 4-5 min. ved svag
varme, til omeletten er stivnet.
Server med rucolasalat og brød.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin