Logo

Indisk krydret omelet med ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Indisk krydret omelet med ris


Vi har brugt peberfrugt i omeletten, men brug gerne andre grønsager som fx squash, porrer, spidskål og/eller champignon.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 20 min.

#

1 dl ris

1 løg

1 fed hvidløg

15 g frisk ingefær

1 grøn peberfrugt

1 spsk olie

1 tsk karry

1 tsk groft salt

4-6 æg

1 dl mælk

Tilbehør:

rucola eller anden salat

brød

*

Kog risene efter pakkens anvisning.

Pil løg og hvidløg, og hak dem fint.

Skræl ingefærren og riv den fint.

Rens peberfrugten, og skær den i strimler.

 

Steg løg og hvidløg klare i olie, tilsæt peberfrugt og steg det et par min.

Rør ingefær, karry og risene i.

Krydr med salt.

 

Pisk æggene sammen med mælk.

Hæld æggeblandingen på panden, og steg i 4-5 min. ved svag varme, til omeletten er stivnet.

Server med rucolasalat og brød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.556 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her