500 g strimlet røget svinekam
50 g søde mandler
2 frd hvidløg
1 rød chili
1 gul løg
1 dl vand
½ hønse bouillonterning
3 dl fløde
½ tsk spidskommen
½ tsk koriander
½ tsk kanel
½ tsk karry
½ tsk gurkemeje
2 nelliker
1 spsk sukker
Pilauris
4 dl basmatiris
1 gul løg
1 Laurbærblad
½ tsk gurkemeje
olie
Strimmel svinekammen, bland så mandler, hvidløg, chili med 2 spsk vand i en morter.
Svits løget sammen med olie i en gryde til det er blankt.
Hæld fløde og alle krydderier over. Tilsæt de knuste mandler.
Lad det koge op og tilsæt så svinekammen og smag til med mere krydderier efter behag.
Pilauris :
Begynd med at skylle risen.
Svits så ris og løg i olien.
Hæld på vand og krydderier ved og kog så efter anvisning på pakken.