Arbejdstid: ca. 50 min. Marineringstid: 4 timer Stegetid: 50 min.
Ikke fryse-egnet (6 personer)
2 kyllinger
2 dl vindruekerneolie
Marinade:
½ liter yoghurt naturel
1 stykke frisk ingefær (ca. 5 cm)
5 fed hvidløg
2 tsk spidskommen
1 tsk cayennepeber
2 tsk salt
Tilbehør:
ris kogt med rosiner og safran
brød
mango-chutney
Del kyllingerne i kvarte.
Bland yoghurt med fintsnittet ingefær, knuste hvidløgsfed og krydderier.
Hæld marinaden over kyllingestykkerne og lad dem marinere heri 3-4 timer, gerne til næste dag.
Tag kyllingestykkerne op og kom dem i et ovnfast fad.
Kom olie over.
Steg dem i ovnen ved 175ºC i 50 min.
Pensl af og til med lidt af marinaden.
Risene koges løse med rosiner og lidt safran (eller gurkemeje).