Logo

Hvidkålsgratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvidkålsgratin

½ middelstort hvidkål

salt og peber

350 g hamburgerryg

smør eller margarine

4 spsk hvedemel

3,5 dl mælk

1 æg

150 g mild ost

rasp

Tilbehør: groft rugbrød, sennep

*

Snit kålen groft og lad den koge 10 minutter i letsaltet vand, tag den op og lad den dryppe godt af.

Skær kødet i terninger på størrelse med hugget sukker og brun dem i lidt fedtstof.

Læg dem i bunden af smurt, ildfast skål og fordel kålen over.

Bag 2 spsk smør eller margarine af med hvedemel og spæd med den kogende mælk.

Tilsæt salt og peber og lad saucen koge 5 minutter.

Tag den af varmen og rør æg og ost i.

Hæld saucen over fadets indhold og drys med lidt rasp.

Bag retten i ca. 40 minutter ved 225°C - og server brød og sennep til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.325 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her