Logo

Hvidkålsfad med pebre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ stort hvidkål
1 rød peber
1 grøn peber
1 gul peber
500 hakket oksekød
1 ps. reven ost - mozzerella el. lign.
 

Hvidkålen snittes og sættes over i letsaltet vand og koger til det er næsten mørt.
Svits det hakkede oksekød - findel med en gaffel - i en pande.
Krydr med salt og peber.
Peberfrugterne renses og skæres i tern el.lign.
Vandet hældes fra hvidkålen - gem noget til sauce.
Hæld hvidkålen over i et smurt ovnfast fad.
Fordel peberfrugterne ovenpå og dernæst det svitsede kød.
Lav en alm. opbagt sauce (som til stuvning) af kogevandet og lidt mælk.
Hæld det hen over de øvrige ingredienser.
Sæt fadet i ovnen på nederste rille ved ca. 180°C.
Efter ca. 20 min. fordeles den revne ost henover og gratinerer til det har taget lidt farve.
Serveres som det er eller med en skive grov rugbrød til.

 
Tips: Kan tilberedes i god tid og blot sættes i ovnen. Beregn da lidt ekstra tid for at det hele bliver gennemvarmt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.696 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her