½ stort hvidkål
1 rød peber
1 grøn peber
1 gul peber
500 hakket oksekød
1 ps. reven ost - mozzerella el. lign.
Hvidkålen snittes og sættes over i letsaltet vand og koger til det er næsten mørt.
Svits det hakkede oksekød - findel med en gaffel - i en pande.
Krydr med salt og peber.
Peberfrugterne renses og skæres i tern el.lign.
Vandet hældes fra hvidkålen - gem noget til sauce.
Hæld hvidkålen over i et smurt ovnfast fad.
Fordel peberfrugterne ovenpå og dernæst det svitsede kød.
Lav en alm. opbagt sauce (som til stuvning) af kogevandet og lidt mælk.
Hæld det hen over de øvrige ingredienser.
Sæt fadet i ovnen på nederste rille ved ca. 180°C.
Efter ca. 20 min. fordeles den revne ost henover og gratinerer til det har taget lidt farve.
Serveres som det er eller med en skive grov rugbrød til.
Tips: Kan tilberedes i god tid og blot sættes i ovnen. Beregn da lidt ekstra tid for at det hele bliver gennemvarmt.