500 g hvidkål
2 store løg
2 fed hvidløg
250 g nye gulerødder
1 spsk olie
1 tsk karry
2 stængler bladselleri
250 g squash
250 g champignon
250 g kartofler
2 dl fløde
3 dl vand
Meljævning
Salt
peber
Lidt sukker
Hakket persille
Løg og hvidløg hakkes, og gulerødderne skæres i tynde skiver.
Løg, hvidløg og gulerødder svitses i olien i ca. 5 minutter.
Karryen drysses over.
Kartoflerne skrælles og skæres i tern.
Blegsellerien skæres i tynde skiver.
Begge dele tilsættes og svitses med i nogle minutter.
Champignonerne skæres i skiver, squashen skæres i tern, og begge deles svitses med i nogle minutter.
Hvidkålen skæres i fine strimler og svitses med, til den er faldet sammen.
Fløde og vand tilsættes.
Der smages til med salt, peber og sukker.
Retten koges i 15 - 20 minutter, til grønsagerne er knap møre.
Der jævnes med meljævning.
Retten serveres med hakket persille og groft brød