Logo

Husets boller i karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

500 g hakket flæskekød
5 spsk hvedemel
1 æg
1 revet løg
3-4 dl mælk eller fløde

Sauce:
3 spsk smør
½-1 spsk karry
3 spsk hvedemel
4 dl af kogelange fra bollerne samt fløde

Endvidere:
3-4 fintsnittede blegselleristilke
*


Rør det hakkede kød sejt med lidt salt.
Tilsæt de øvrige ingredienser og rør farsen passende i konsistens, så den kan formes til boller.
Kog bollerne i letsaltet vand i 7-10 min. pr. kogehold.

Smelt smørret og svits karry heri.
Rør melet i og spæd med væden lidt ad gangen.
Kog igennem og smag til med salt og peber.
Bland bollerne i saucen og varm igennem.

Serveres med løse ris, som evt. kan blandes i saucen.
Drys med fintsnittet blegselleri - det giver en god smag sammen med karrysaucen.





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.338 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her