1-1 ½ kg nakkefilet
250 g champignon
2 løg
2 spsk smør
rasp
timian
1 spsk hvedemel
2 dl bouillon
Tilbehør:
bagte kartofler
skysauce
dampet broccoli
Kødet skæres i skiver, men ikke helt igennem.
Champignon i skiver og løg i tern svitses i smør på panden.
Tilsæt lidt rasp og smag til med salt, peber og timian.
Fyldet fordeles mellem kødskiverne, som holdes sammen med kødpinde eller snøres med garn.
Stegen lægges i et ovnfast fad.
Melet drysses jævnt henover kødet, og bouillonen hældes i bunden af fadet.
Stil fadet med kødet midt i en kold ovn.
Tænd ovnen på 180ºC og lad stegen stå i 1 ½-2 timer, til den er gennemstegt.
Lad stegen hvile ca. 20 minutter dækket med alufolie.
Husarstegen skæres i skiver ved servering.