1 spsk jordnøddeolie "Nam man tuur"
2 småløg skåret i ottendedele "Hom Hur Jar"
1 spsk hakket frisk koriander "Pak tie
200 g svinekød/kyllingkød i tynde strimler "Mue/Gai"
125 g langebønner i 5 cm lange stykker "Tur faak jaau
1 udkernet, rød peber i tynde strimler "Prik falang"
500 g fintstrimlet broccoli blade "Pak tjo"
11/4 dl sataysauce "Nam jem muu stiik"
2 spsk hakkede, ristede usaltede jordnødder "Tuur
Varm olien op i en wok eller sauterpande.
Tilsæt løg og lynsteg dem i 4-5 minutter, til de er bløde.
Tilsæt kød, langebønner, rød peber og brokoli blade og lynsteg i 5
minutter, til grønsagerne er møre.
Rør sataysauce og jordnødder i og kog igennem i 2-3 minutter, til
retten er gennemvarm.
Pynt med korianter.