500 g kyllingefilet skåret i 3 cm store tern
olie
600 g frosne kartofler i strimler
1 løg
2 fed hvidløg
1 grøn peberfrugt
1 tsk karry
2 spsk grovkornet sennep
1 tsk sambal oelek
salt og peber
Sæt ovnen på 200ºC og smør en bradepande med olie.
Læg kartoflerne i bradepanden.
Stil den i ovnen og steg i 10-15 min eller efter pakningens anvisninger. Pil og hak løg og hvidløg. Rens og hak peberfrugten.
Smør en teflonpande med olie.
Tilsæt løg og hvidløg og brun under omrøring til løgene er møre, ca. 5 min., tilsæt karryen og steg under omrøring yderligere 1 min.
Kom 1 tsk olie, kylling og peberfrugt på panden.
Steg ved jævn varme under omrøring til kyllingen er gennemstegt ca. 10 min.
Rør sennep, sambal oelek, salt og peber i.
Steg yderligere 2 min.
Anret kartoflerne på tallerkener og læg kyllingeblandingen ovenpå.
Servér straks.