Logo

Hummerhaler i hvidløgsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 gram hummerhaler
1 dåse flåede tomater
Krydderier fx. karry cayennepeber, paprika, dild, salt og peber
2 bouillonterninger
½ l. piskefløde
6-7 fed hvidløg
2 stk peberfrugt
1 porre
Flutes
 
Først pilles de optøede hummere, skylles og dryppes af i en sigte.
En halv time inden servering varmes ovnen op til 190°C.
Hummerne spredes ud i et ovnfast fad, og kommes i ovnen uden noget i ca 5 min.
De tages da ud, og den overskydende væske hældes fra.
Dette er vigtigt da det ellers kan blive noget tyndt sjask.
Imellemtiden laves saucen, og er klar til at blive hældt over.
Hæld en dåse flåede tomater i en skål og tilsæt krydderier efter smag.
Her bruges karry, cayennepeber, paprika, lidt salt og peber. 1-2 bouillonterninger kommes i, faste eller flydende, det er lige meget.
Rør så det hele godt sammen.
Tilsæt nu ½ l. piskefløde (det giver det bedste resultat) og rør det igennem.
Kom nogle friske grønsager/urter i piskefløden.
Her kan man også bruge forskellige ting, fx finthakket peberfrugt, 6-7 fed hvidløg.
Man kan også tilsætte forårsløg eller en porre.
Prøv evt. at eksperimentere lidt med tørrede urter, fx. dild eller hvad man nu har.
Til sidst hældes saucen over hummerne, som helst skal dækkes helt.
Kom dem i ovnen og lad dem få ca. 15-20 minutter ved 190°C.
Lige inden de skal ud af ovnen, kommes 4-6 flûtes i ovnen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.092 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her