1.5-2 kg vildsvinesteg (fx. bov)
½ dl lime juice
½ dl vegetabilsk olie
½ tsk groft kværnet peber
½ tsk salt
½ tsk kommen
1/8 tsk cayennepeber
2 spsk honning
1 spsk dijon sennep
1-3 fed presset hvidløg (efter smag)
Bland alle ingredienserne (undtagen kødet) i en skål. Stik i kødet med en
gaffel og mariner det i blandingen i mindst 4-5 timer (helst natten over).
Steges i et fad med låg ved 160C°.
Beregn stegetiden til 45 min. pr. ½ kg og hæld jævnligt marinaden over. Lige inden servering jævnes marinaden med 1 ½ spsk hvedemel blandet med
koldt vand.
Hæld saucen over det udskårne kød, eller server den ved siden af.
Marinaden er iøvrigt velegnet til alle typer vildsvinekød, men brug den
forsigtigt (mariner i kortere tid) til finere stykker som ryg og filet.