Logo

Honning/lime marineret vildsvinesteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1.5-2 kg vildsvinesteg (fx. bov)
½ dl lime juice
½ dl vegetabilsk olie
½ tsk groft kværnet peber
½ tsk salt
½ tsk kommen
1/8 tsk cayennepeber
2 spsk honning
1 spsk dijon sennep
1-3 fed presset hvidløg (efter smag)
 
Bland alle ingredienserne (undtagen kødet) i en skål. Stik i kødet med en
gaffel og mariner det i blandingen i mindst 4-5 timer (helst natten over).
Steges i et fad med låg ved 160C°.
Beregn stegetiden til 45 min. pr. ½ kg og hæld jævnligt marinaden over. Lige inden servering jævnes marinaden med 1 ½ spsk hvedemel blandet med
koldt vand.
Hæld saucen over det udskårne kød, eller server den ved siden af.
Marinaden er iøvrigt velegnet til alle typer vildsvinekød, men brug den
forsigtigt (mariner i kortere tid) til finere stykker som ryg og filet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.719 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her