Logo

Helstegt strudsemørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g strudsemørbrad
rødvin
hvidløg

Stegen gnides med salt, peber og hvidløg.
Placeres midt i et lille ovnfast fad.
Overhældes med rødvin, så der står ca. ½ cm i bunden.
Ovnen forvarmes til 235°C.
Med stegetermometret i den tykkeste del skal centrumtemperaturen være 64°C.
Vel ude af ovnen pakkes kødet i alufolie og hviler i ca. 10 min. og kan så
udskæres i de dejligste skiver lyserødt kød.

Serveres med flødekartofler, lynristede majs, bladselleri og porrer i
skiver samt babykarotter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.688 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her