Logo

Kalkunlår med rødkålssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kalkunlår
¼ rødkål
5 skiver syltede rødbeder
2 dl ylette ell. lign.
2 spsk slanke mayonnaise
1 spsk sød sennep
3 spsk rødbedesaft
2 store æbler
1 spsk sukker
lidt vand
1-2 spsk reven peberrod
salt og peber

Lad fedtstof og olie blive gyldent i en stegegryde.
Brun først kalkunlåret heri, hæld lidt rødvin og fløde ved.
Lad det snurre til det er mørt, ca. 40 min.
Rødkål snittes fint i blender og blandes med finthakket rødbeder.
Rør yletten sammen med mayonnaisen, sennep og rødbedesaft samt salt og peber.
Hæld dressingen over rødkålen og lad det trække en times tid for serveringen.
Imens koges de skrællede og ituskårne æbler med 1 spsk sukker og ganske lidt vand.
Kog æblerne til mos, afkøl dem og bland dem med reven peberrod.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.859 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her