1 kalkunlår
¼ rødkål
5 skiver syltede rødbeder
2 dl ylette ell. lign.
2 spsk slanke mayonnaise
1 spsk sød sennep
3 spsk rødbedesaft
2 store æbler
1 spsk sukker
lidt vand
1-2 spsk reven peberrod
salt og peber
Lad fedtstof og olie blive gyldent i en stegegryde.
Brun først kalkunlåret heri, hæld lidt rødvin og fløde ved.
Lad det snurre til det er mørt, ca. 40 min.
Rødkål snittes fint i blender og blandes med finthakket rødbeder.
Rør yletten sammen med mayonnaisen, sennep og rødbedesaft samt salt og peber.
Hæld dressingen over rødkålen og lad det trække en times tid for serveringen.
Imens koges de skrællede og ituskårne æbler med 1 spsk sukker og ganske lidt vand.
Kog æblerne til mos, afkøl dem og bland dem med reven peberrod.