Logo

Kalkunlår med citron og hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#
4 kalkununderlår
50-75 g smør
½ citron skallen af  
4 fed hvidløg
salt og peber
 

Smør, hvidløg og citron blendes sammen til citron-hvidløgssmør.
Lad det evt. stå en times tid, så smagen fra citron og hvidløgsstykkerne trækker ud i smørret.
Lav to lommer mellem skindet og kødet på hvert kalkunlår. 
Kom citron-hvidløgssmør i lommerne, ca. 1-1½ tsk i hver lomme.
Drys lårene med salt og peber.
Læg dem i en stegepose, og læg et par klatter af det tiloversblevne smør ved siden af lårene i posen og luk posen.
Klip et hjørne af posen og læg posen i et ovnfast fad.
Steges i ovnen i ca. 45 minutter ved 200 ºC.
Serveres med flûtes, pasta og/eller salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.233 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her