Logo

Helstegt strudsefilét

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 strudsefilét 2-2 ½ kg
rødvin
hvidløg
salt og peber

Strudsen placeres på bradepanden efter at være indgendet i krydderier efter eget valg.
Overhældes med rødvin, så der står ca. ½ cm i panden.
Ovnen forvarmes til 225ºC.
Med stegetermometer i den tykkeste del af kødet skal temperaturen vise 72ºC.
Kødet tages ud og skal hvile i alufolie i ca. 15 min, og kan derefter udskæres.

Tilbehøret (majs, babykarotter, bladselleri- og porrer i skiver) kastes i en meget varm jerngryde eller wok og svitses efter behag.

Der kan med fordel serveres flødekartofler - men alle slags kartofler og sauce, du ville vælge til en oksesteg, kan bruges til struds

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.513 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her