Logo

Helstegt spareribs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg spareribs
1 tsk salt
½ tsk peber
½ tsk tørret ingefær
1 tsk tørret rosmarin
3 spsk soya
2 dl kogende vand

Gnid kødet på begge sider med salt, peber, ingefær og rosmarin.
Pensl med soya.
Læg kødet i et ovnfast fad med benene nedad.
Steg det ved 175 gr. ca 1 ½ time.

Tag kødet op af fadet og pisk skyen sammen med kogende vand.
Smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.664 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her