Logo

Hellefisk og urter i mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g hellefiskfilet
2 store porrer
1 fennikel
4 store gulerødder
1 gul peberfrugt

Citronsauce:
15 g margarine
3 spsk hvedemel
5 dl fiskebouillon
½-1 citron
salt og peber

Tilbehør: 4 dl ris (240 g)

Kog risene efter anvisningen på pakken.

Skær porrerne i tynde skiver og fennikel, gulerødder og peberfrugt i små stykker.

Læg dem i et fad, der dækkes med plastfolie (til mikrobølgeovn) eller et låg. Giv grønsagerne fuld effekt i mikrobølgeovnen i 3-5 minutter, til de næsten er møre.

Skær hellefisken i 5 cm tykke skiver og læg stykkerne på de dampede grønsager.
Lav citrosaucen ved at presse citronen til saft.

Bland margarine, hvedemel og fiskebouillon i en tykbundet gryde, og bring det i kog under pisknning. Smag til med citronsaften, salt og peber.

Hæld saucen over grønsager og fisk, og sæt fadet i mikrobølgeovnen ved fuld effekt i ca. 10 minutter.

Servér risene til.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.037 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her