Logo

Hel søtunge med agurkesalat tilsmagt med rosenpeber og dild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hel søtunge med agurkesalat tilsmagt med rosenpeber og dild

Brug direkte grillning

 

1 dl eddike

100 g sukker

1 spsk rosenpeber, knust

1 kvist dild, hakket

2 agurker

4 hele søtunger a 5-600 g

havsalt og peber

100 g smør

 

Kog eddike og sukker til en syltelage.

Tilsæt knust rosen peber og hakket dild.

Skær agurken i tynde skiver.

Drys skiverne med salt og lad dem trække i 30 minutter i en sigte.

Hæld syltelagen over agurkeskiverne i et fad og lad dem stå 1 time og trække.

Grill søtungerne hele med skind og hoved i 5-8 minutter på hver side.

Krydr dem med salt og peber.

Anret søtungen med agurkesalaten ved siden af.

Smelt smørret og server det til - Kan serveres med nye kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 4.908 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her