500 g hakket lammekød
groft salt
peber fra kværn
Fyld:
1 stortløg
2 peberfrugter
20 g fedtstof
1 fed hvidløg
1 æg
8 spsk rasp
30 g fedtstof
Pil og hak løget fint
Skær peberfrugterne ud i terninger
Svits begge dele i fedtstof på en pande.
Drys lidt salt og peber på og bland knust hvidløg i.
Del det hakkede lammekød i fire dele.
Form fire ”pandekager” på ca. 10 cm. i diameter.
Drys lidt salt og peber på.
Kom 1 spsk af peberfyldet på hver kødflade og fold dem en gang over.
Tryk sammen om fyldet.
Vend kødet i sammenpisket æg og derefter i rasp.
Smelt fedtstoffet på en pande.
Brun og steg kødet i ca. 5 minutter på hver side.
Drys lidt salt og peber på kødet.
Damp broccolien og kog panden af med lidt vand fra broccolien.
Varm resten af peberfyldet i skyen.
Server lammekødet med broccoli, kogte kartofler, peberfyldet i stegeskyen og hakket persille.