400 g hakket oksekød
½ dl rasp eller 2 små kogte kartofler
1 ½ dl mælk
1 lille spsk revet løg
30 g smør til stegning
Sauce:
1 ½ dl bouillon
1 ½ dl cremefraiche
1 tsk Maizena
½ spsk dijonsennep
klippet purløg
Ælt kødet med rasp eller mosede kartofler, mælk, 1 tsk salt, peber og løg.
Form farsen til 6-7 bøffer.
Steg bøfferne på panden i ca. 2 minutter på hver side.
Læg bøfferne i et ovnfast fad. Kog panden af med bouillon.
Rør cremefraiche og Maizena sammen og hæld det på panden.
Varm saucen igennem under piskning, tilsæt et par spsk klippet purløg og smag til med sennep, salt og peber.
Hæld saucen over bøfferne og læg folie løst over.
Sæt fadet i ovnen ved 200ºC i ca. 15 minutter, afhængig af, hvor røde bøfferne skal være.