Logo

Hakkebøffer i sennepssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g hakket oksekød
½ dl rasp eller 2 små kogte kartofler
1 ½ dl mælk
1 lille spsk revet løg
30 g smør til stegning

Sauce:
1 ½ dl bouillon
1 ½ dl cremefraiche
1 tsk Maizena
½ spsk dijonsennep
klippet purløg

Ælt kødet med rasp eller mosede kartofler, mælk, 1 tsk salt, peber og løg.
Form farsen til 6-7 bøffer.
Steg bøfferne på panden i ca. 2 minutter på hver side.
Læg bøfferne i et ovnfast fad. Kog panden af med bouillon.
Rør cremefraiche og Maizena sammen og hæld det på panden.
Varm saucen igennem under piskning, tilsæt et par spsk klippet purløg og smag til med sennep, salt og peber.
Hæld saucen over bøfferne og læg folie løst over.
Sæt fadet i ovnen ved 200ºC i ca. 15 minutter, afhængig af, hvor røde bøfferne skal være.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.859 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her