Logo

Hakkebøffer af dyrekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket dyrekød
4 skiver bacon
5 knuste enebær
salt
peber
½ dl bouillon
½ dl piskefløde
smør til stegning

Dyrehakkekødet formes til 4 bøffer som omvikles med bacon.
Baconen fæstnes med en tandstik.
Krydres med knuste enebær og salt og peber.
Bøfferne steges ved god varme i smør 3-4 minutter på hver side.
Kog panden af med bouillon og tilsæt fløde og evt. lidt mere knust enebær. Smag til med salt og peber

Tilbehør:
Stuvede kartofler og rødbedekompot (strimler af rødbeder dampes møre i bouillon. Til sidst tilsættes 1 spsk smør, limesaft og salt og peber) serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.393 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her