Logo

Hakkebøffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g strudsefars
30 g smør
1 pakkebacon i skiver
salt
peber
2-3 dl bouillon

Del kødet i 8 lige store portioner.
Hak bøfferne let på kryds og tværs med en kniv.
Drys med salt og peber.
Læg baconstrimlen rundt om bøffen (foldet en gang på den smalle led).
Brun fedtstoffet på panden. Læg bøfferne på, og brun dem ved kraftig varme 2 min. på hver side - dæmp varmen og steg bøffen 5-6 min..
Lav sauce af fedtstoffet i panden, tilsæt bouillon og lad det koge op.
Jævnes med Maizena- majsmel opløst i vand.

Tilbehør:
Sløjfenudler og frisk salat fra årstiden.

eller: Kartofler m/ kogte grønsager eks. broccoli og gulerødder og bearnaisesauce.
Champignons svitses i tør pande er lidt ekstra godt til ganen

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.449 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her