Logo

Hakkebøf med avocadomos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket oksekød
Salt og peber
20 g margarine

Avocadomos:
1 moden avocado
¼ tsk salt
1 tsk reven løg
1 spsk citronsaft
½ tsk tørret grøn peber

Tilbehør:
Kartofler og grøn salat elller tomatsalat

Bøfferne formes og steges som hakkebøffer.
Avocadoen flækkes, stenen tages ud, og skallen flåes af.
Avocadokødet moses med en gaffel og røres med salt, løg og citronsaft. Peberen knuses i en morter eller mellem to skeer og røres i.
1 skefuld avocadomos lægges ovenpå hver hakkebøf.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.598 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her