2-3 kg kalvebov u/ben
1 stort løg
1 bd. bladselleri (bladene)
3 laurbær blade
1 (stor) ds tomatkoncentrat
1 pose "Sehriye-Risi" pastaris
salt, peber
lidt olie
Lidt olie i en stor gryde, de hakkede løg svitses.
Kødet skåret i mellemstore stykker (3x3cm) brunes heri.
Tomatkoncentrat rørt op i vand, laurbær blade og hakket bladselleri kommes i.
Vand fyldes på til kødet er dækket helt og kødet koges til det er mørt (1 ½-2 timer).
Smages til med salt og peber.
Kødet kommes i en bradepande, tomatsaucen hældes over og pastarisene blandes heri.
Sættes i forvarmet ovn ved 250ºC, varmluft 225ºC.
Når risene hæver, hæld 1-2 kopper vand ved og vend risene + lidt salt.
Retten er færdig når risene er bløde/som pasta.
Tips: "Sehriye-Risi" er aflange pasta ris og fås i mange indvandrer butikker. (græsk/tyrkiske)