4 æg
3 dl hvedemel
3 spsk olie
1 dl kardemomme
3 dl mælk
2 gær
2 bananer
3 dl ketchup
2 spsk salt
2 spsk kanel
500 g oksekød
Pisk hvedemel, æg, olie, kardemomme og gær.
Varm mælken op i en gryde.
Når den er lille finger varm tilsætter du bananerne (som er skåret i terninger) og ketchupen, rør lidt rundt i det.
efter 1 min. tilsætter du oksekødet.
Du rører rundt indtil det ser "færdigt" ud.
Efter det tager du et ovnfast fad og sætter kødet ned i det og alt det du piskede fra starten hælder du over det.
Til sidst som kronen på værket drysser du al salten og al kanelen på kødet.
I ovnen med det i 20 min. på 220ºC
Tips: det er en lækker ret vi spiser i Pakistan. det er faktisk en national ret. man spiser den sammen med ris.