Logo

Gule ærter med chorizo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gule ærter med chorizo


Sæt en dejlig varm suppe på bordet på tyve minutter. Chorizopølsen giver både fylde og smag til suppen.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 20 min.

 

#

100 g chorizopølse

1 løg

1 fed hvidløg

1 spsk olie

1-2 gulerødder

1 porre

125 g knoldselleri

1 pastinak eller persillerod

frisk timian

¾ liter bouillon

125-150 g Møllerens gule ærter

salt og peber

 

Tilbehør: groft brød

*

 

Skær pølsen i tynde skiver, og sauter dem sammen med finthakket løg og hvidløg i en gryde med olie.

Rens grønsagerne, og skær dem i mundrette stykker.

Vend dem i gryden sammen med lidt fintsnittet timian, og lad det småstege under omrøring i et par min.

Tilsæt bouillon, og lad suppen simre, til grønsagerne er næsten møre ca. 10 min.

 

Tilsæt gule ærter, og lad suppen simre i 5 min. mere.

Smag til med salt og peber, og server med groft brød.

 

TIPS: Brug evt frosne suppeurter.

 

Gule ærter med chorizo


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin




 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.038 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her