Logo

Grillstegt chilikylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g kyllingebryst, frosset eller optøet

Marinade:
1 ½ spsk chilisauce
1 rødløg
½ spsk smør
1 spsk paprika
½ tsk hvidløgspulver
1 tks.olie
salt
peber
lidt engelsk sauce

Kyllingestykkerne pensles med den sammenpiskede marinade og trækker nogle timer, inden de grillsteger på en grillpande eller i en alm. stegepande med lidt gyldent smør. Grillsteger enten 7 min. under roterende spid eller vendes af og til på grillpande 10 min. eller steger i smør 12-15 min. på alm. pande, stik i kødet – mørt skal det være! Serveres med tomatskiver med rå hakket løg og salat. Kyllingen steger på denne måde giver kun ca. 290 kal. = ca. 1160 kj. Er De meget sulten , så kog et par kartofler og spis lidt kryddersmør til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.202 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her