Logo

Grillet lammekølle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lammekølle
olie
4 fed hvidløg
salt, peber, 3 krydderi, barbecue krydderi
 
Udben lammekøllen og skær det værste fedt fra.
(det er det, der smager af uld).
Rids resten af fedtet i tern og skær evt. lange ridser i kødet, så det er lige
tykt hele vejen igennem.
Hæld olien i en skål sammen med krydderierne og læg lammekøllen heri.
Skal helst ligge 6-8 timer for at få den optimale smag, men kan også gøres
lige før den grilles.
Grilles så i kuglegrill i ca. 45 min.
Smager fantastisk med hvidløgsflûtes og kartoffelsalat.
 
Tips: Det samme kan gøres med en culottesteg eller en roastbeef, så skal
stegetiden bare tilpasses størrelsen på kødet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.681 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her