200 g laksefilet
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 gul peberfrugt
6 sherrytomater
½ rødløg
4 blade romansk salat
2 hårdkogte æg
oliven
Pynt:
dild
kørvel
brøndkarse
pebermynte
purløg
Dressing:
2 spsk light mayonnaise
1 fed hvidløg
1 tsk stærk sennep
salt og peber
Grill laksen på en grillpande eller steg den på en alm. pande i lidt olie ca. 4-5 min på hver side. Lad den stå og køle let af i ca. 10 min. med lidt alufolie omkring, så laksen bevarer sin saft og kraft.
Skær peberfrugterne ud i tern, tomater i halve og rødløget snittes i tynde skiver. Salaten snittes groft, brøndkarse, dild, kørvel, pebermynte og purløg hakkes.
Mayonnaise, sennep og finthakket hvidløg kommes i en stor skål. Det hele blandes godt og smages til med salt og peber. Tilsæt herefter først peberfrugter, romansk salat, brøndkarse og tilsidst purløg. Det hårdkogte æg skæres i både og laksestykkerne sættes på toppen.