Logo

Grillede sild med sennep

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 sild
2 spsk hvedemel
3 spsk olivenolie
3 spsk fransk sennep
30 g rasp
60 g smør
Salt og friskkværnet peber

Rengør sildene og lav tre snit på hver side af fiskene.

Bland hvedemel, salt og peber og vend sildene i det.

Pensl sildene med olie, læg dem på alufolie og grill på hver side i 2-3 minutter.

Læg sildene i et ovnfast fad, overstryg dem med sennep, drys med smørklumper og rasp og sæt i en forvarmet ovn ved 240°C i ca. 5 minutter.

Servér med nye, kogte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.866 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her