Logo

Grillede oksekødsruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

900 g magert hakket oksekød
1 rød peberfrugt
200 g emmentaler
2 fed hvidløg
1-2 æg
2 paprika
2 tsk tørret oregano
salt, peber
25 g smør
 
Skær peberfrugt og ost i små tern og rør dem i kødet sammen med
presset hvidløg og resten af ingredienserne undtagen smørret.
Del farsen i ca. 20 klumper og form hver til en aflang pølse, der sættes
på små træspid.
Pensl kødrullerne med smeltet smør.
Grill spiddene på alle sider på havegrillen i 8-10 min. eller steg dem på en
bageplade beklædt med alufolie i ovnen ved 250°C.

Tilbehør: Løse ris med paprikadrys og tzatziki

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.788 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her