Logo

Grillede marinerede revelsben med coleslaw

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg revelsben skåret i skiver á 3 cm. tykkelse med et ben i hvert
2 laurbærblade
1 spsk salt
15 peberkorn
vand (skal dække revelsbenene)
olie til pensling

Marinade:
1 ½ dl portvin
3 spsk tomatpuré
3 fedpresset hvidløg
4 spsk brun farin
2 spsk soya
1 ½ spsk barbecue krydderi

Coleslaw:
250 g fintsnittet hvidkål
175 g revet gulerod
1 lille finthakket løg
2 ½ dl mayonnaise

Rør alle ingredienserne til marinaden sammen.
Kog revelsbenene i vand med laurbærblade, salt og peberkorn i ca. 30 min., til de er godt møre.
Lad benene dryppe godt af og læg dem i et fad.
Hæld marinaden over.
Benene bør stå i køleskab og trække i ca. 2 timer.
Pensl herefter revelsbenene med olie og steg dem på varm grill 5-8 min. på hver side.
Pensl ofte med olie.

Coleslaw:
Bland alle ingredienserne i en skål.

Smag til med salt og peber og evt et sprøjt gul fransk sennep.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (10 stemmer)
Siden er blevet set 3.666 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her