1 ½ kg revelsben skåret i skiver á 3 cm. tykkelse med et ben i hvert
2 laurbærblade
1 spsk salt
15 peberkorn
vand (skal dække revelsbenene)
olie til pensling
Marinade:
1 ½ dl portvin
3 spsk tomatpuré
3 fedpresset hvidløg
4 spsk brun farin
2 spsk soya
1 ½ spsk barbecue krydderi
Coleslaw:
250 g fintsnittet hvidkål
175 g revet gulerod
1 lille finthakket løg
2 ½ dl mayonnaise
Rør alle ingredienserne til marinaden sammen.
Kog revelsbenene i vand med laurbærblade, salt og peberkorn i ca. 30 min., til de er godt møre.
Lad benene dryppe godt af og læg dem i et fad.
Hæld marinaden over.
Benene bør stå i køleskab og trække i ca. 2 timer.
Pensl herefter revelsbenene med olie og steg dem på varm grill 5-8 min. på hver side.
Pensl ofte med olie.
Coleslaw:
Bland alle ingredienserne i en skål.
Smag til med salt og peber og evt et sprøjt gul fransk sennep.