Logo

Grillede marinerede nakkekoteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 nakkekoteletter (2 cm tykke)

Marinade:
4 spsk god olivenolie
nogle dråber citronsaft
1 fed presset hvidløg
1 tsk tørrede krydderurter, fx. rosmarin, oregano, basilikum

Ingredienserne til marinaden røres sammen og koteletterne lægges heri et par timer.

Grillsteg dem i ca. 5 minutter på hver side ved middelvarme.

Hvis man har frisk rosmarin i haven, vil et par kviste lagt på gløderne under koteletterne give en pikant, letrøget smag.

Drys koteletterne med lidt groft salt, og lad dem hvile tildækket yderligere 5 minutter inden de serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.736 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her