Logo

Grillede lammekoteletter med æblekompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 dobbelte lammekoteletter
salt ogpeber

friske krydderurter:
rosmarin eller salvie

Æblekompot:
3-4 sommeræbler, efter størrelse
1 spsk smør
salt og peber
½ spsk sukker
3-4 dråber balsamicoeddike
2 spsk pinjekerner

Æblekompot:
Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande.
Rengør æblerne og fjern kernehusene, men bevar gerne skrællen.
Skær æblerne i både.
Sauter æblebådene i smør 2-3 minutter, kun til de netop falder sammen.
Dryp med balsamicoeddike og smag til med sukker, salt og peber.
Server kompotten lun, drysset med pinjekerner.

Bank koteletterne let med håndroden.
Skub dem sammen igen.
Gnid kødet med kværnet peber og hakkede krydderurter.
Grill kødet på en ret varm grill, først på fedtkanterne, derefter 2-3 minutter på hver side.
Pak koteletterne ind i folie og lad dem hvile 5 minutter, inden de spises.

Server koteletterne med æblekompot og nye kartofler, samt evt. en grøn salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.695 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her