4 kyllingefileter
1 dl tomatketchup
4 spsk olivenolie
3 spsk balsamico eddike
2 spsk lagereddike
3 fed hvidløg
4 spsk brun farin
2 tsk stødt rosenpaprika
½ tsk stødt chili
½ tsk stødt ingefær
½ tsk stødt koriander
Skyl kyllingefileterne i koldt vand.
Afpuds dem om nødvendigt for hinder og sener og tør dem omhyggeligt.
Til marinaden røres ketchup, olivenolie og de to slags eddike sammen i en skål til en ensartet masse.
Pres hvidløgsfed dene i og tilsæt brun farin.
Rør godt rundt og kom så krydderierne i. Lad marinaden hvile ca. 1 time, inden den skal bruges.
Kyllingefileterne kan pensles med marinaden lige inden, de skal på grillen.
Men de kan også pensles 2-3 timer før og lægges i køleskabet.
Tænd grillen i så god tid at kullene bliver grå.
Kom fileterne på grillen og steg dem på begge sider.
Husk, at kylling skal gennemsteges.
Server med frisk salat og flûtes.