Logo

Kanin i urtesauce med nudler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500-600 g skært kaninkød
smør/olie til stegning
¼ selleri
1 pastinak
1 gulerod
1 porre
1 tsk karry
salt
2 ½ dl bouillon
1 pilsner
150 g nudler
1 bundt. persille

Kaninkødet skæres ud i tynde skiver og brunes i smør/olie på begge sider.
Porren snittes fint, guleroden, selleri og pastinak skæres i små terninger.
Grønsagerne svitses et par minutter sammen med kødet.
Bouillon og krydderier hældes over retten.
Efter 3-4 minutter tilsættes pilsneren.
Det hele bringes i kog, og nudlerne drysses i.
Retten koger videre under låg ved svag varme i 25-30 minutter, eller til kødet er mørt. Smag til med karry og salt.
Den finthakkede persille drysses over.
Serveres med grov flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.468 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her