4 svinekoteletter á 200 g
Puré:
600 g porre
100 g smør
1 dl piskefløde
Sauce:
1 spsk smør
10 g hvedemel
50 g kødsky
600 g nye kartofler med skræl
Porrepuré:
Porrene koges møre i vand med lidt salt.
Porrene hældes igennem sigte og afdryppes og holdes lune.
Fløden lunes i en gryde.
Porrene blendes og køres med smør og den lunede fløde.
Smages til med salt og peber.
Sauce:
Smør, hvedemel og kødsky bages igennem til sauce.
Smages til med salt og peber.
Koteletter:
Koteletterne kommes på en grillpande og steges ca. 6 min. på hver side.
Kartofler:
Kartoflerne koges møre med skræl på.
Anretning:
Kom porrepuréen på en tallerken og læg koteletten herpå.
Server kartofler og sauce ved siden af.